20 de novembre - "glosa i tampis!" al festival Càntut


Coneixeu la web del "Càntut"? Una gran tasca de recopilació de cançons cantades pels avis, amb gravacions i lletres, que se serveix de les noves tecnologies per donar-les a conèixer. Enguany aquestes cançons agafen una nova dimensió amb un festival fet a mida, que tindrà lloc a Cassà de la Selva el cap de setmana del 18 al 20 de novembre, i les corrandes, és clar, no hi poden faltar!

Quan? diumenge 20, a les 20:00
On? a la Sala Centre Recreatiu
Entrada? 3€


L'espectacle "Glosa i tampis!", creat especialment pel "Càntut" és la participació de Cor de Carxofa al festival. La "Glosa" entès com a terme genèric per agrupar la cançó improvisada dels països catalans, és un fenomen compartim intrínsicament des de fa molt de temps però que en canvi no fa tant que ens és fàcil de trobar-nos i compartir-lo efectivament. Així doncs, a "Glosa i tampis!" oferirem una mostra de cançó improvisada de les comarques gironines, on es farà un repàs d'algunes corrandes i cançons que ens han arribat per enllaçar-ho amb el que es fa avui en dia, improvisant nous textos a l'instant. L'espectacle comptarà amb la participació dels alumnes de l'Escola Puig d'Arques i de l'Institut de Cassà, que també ens mostraran les seves habilitats.

http://www.cantut.cat/festival/programacio/item/1062-glosa-i-tampis





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat