La Lliga ABBA 2016
        CLASSIFICACIÓ 2016

JORNADES PASSADES


La FIGA (Federació Intercomarcal de Glosa Amateur) 
organitza la Lliga ABBA 2016.
OBJECTIU:
Fomentar la glosa amateur i el moviment dels diversos grups d'amants de la glosa pel territori.

ORGANITZACIÓ:
La unitat de participació és l'equip que tindrà un/a representant (o quefa) devant la FIGA. Aquests equips participaran en aquelles trobades que els sembli oportú obtant a obtenir la puntuació que s'escaigui.


TROBADES:
Les trobades es realitzaran en el lloc i en la forma que cada equip decideixi. En aquestes trobades seran convidats a participar tots els equips participants a la lliga ABBA.


EQUIPS:
No tenen perquè ser estables. Es permet el transvestisme, el transfuguisme i la traïció. Un mínim de 4 persones és recomanable. 


OBLIGACIONS DE L'EQUIP:
Designar un/a quefa.
Determinar el nom de l'equip.
Poden organitzar una trobada amb el format i jurat que decideixin (no és condició necessària per muntar equip).

En cas d'organitzar una trobada, transmetre a la FIGA el resultat de la jornada, atribuint 3 punts a l'equip guanyador, 2 al segon i 1 al tercer.

OBLIGACIONS DE LA FIGA:
Recollir la informació de les trobades i establir la classificació.

Determinar d'equip guanyador.
Erigir-se com a Jutge únic de competició.
Assessorar als equips si cal.Inscripcions formals a cordecarxofa@gmail.com (les informals ja es tenen comptabilitzades).


Es preveuen entre 3 i 5 jornades de lliga. La jornada innaugural de lliga va tenir lloc a Manlleu el dia 8 maig, seguida de la Figuerenca el dia 26 de juny. Es preveuen trobades a Gràcia, a Manresa, potser al Penedès...

La lliga acaba quan acabi el 2016. 
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat