10 novembre - Glosada d'inauguració de l'exposició fotogràfica, Can Galta (Sant Andreu - Bcn)


El districte de Sant Andreu del Palomar compta des de l’any 2006 amb un equipament dedicat íntegrament a la cultura popular i tradicional: el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu (Can Galta).

Enguany s'inaugurarà l'exposició fotogràfica de la festa Major de Sant Andreu de Palomar (amb les fotos participants al concurs de l'any passat) el dijous 10 de novembre, a les 8 del vespre amb una glosada a càrrec de Cor de Carxofa. 

Què combina millor amb la cultura popular que la cultura popular? Gaudireu en i amb tots els sentits, mentre observeu les fotografies i sentiu la cançó improvisada desenfadada i divertida d'en Pau, la Caterina i en Farri, acompanyats per en Marçal Ramon.




XPOSICIó FOTOGRàFICA: SANT ANDREU EN UN CLIC!

Data inici:  10-11-2016    Hora inici:  20:00
Data final:  10-12-2016    Hora final:  --:--
L'exposició durarà del 8 de novembre al 10 de desembre. Mostra de les fotografies presentades al VI concurs fotogràfic Sant Andreu en un Clic! basat en la Festa Major de Sant Andreu de Palomar de 2015. La inauguració amb cançó improvisada tindrà lloc el dijous dia 10 a les 8 del vespre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat