22 octubre - jornada de lliga ABBA a Gràcia

Atenció!!! Dissabte 22 d'octubre a Gràcia, tindrà lloc la propera jornada de lliga, això serà a la Vila de Gràcia abans de dinar, en el marc del Correllengua2016!

Què és la lliga de glosa amateur? doncs això, un concurs per equips segons la zona, a la que us podeu inscriure el mateix dia a la Plaça Joanic. Sí, bé, ja és la 3a jornada, però fixeu-vos que si comenceu ara tindreu tants punts com els "Boi boi glosadors" o els "Mar d'amunt"!

I què més hi ha al Correllengua? Moltes activitats! però us recomanem especialment ser-hi abans i després de dinar, ja que a les quatre comença la mostra illenca amb en Mateu "Xurí" i la Maribel "Servereta". Una meravella.

PROPERA JORNADA DE LLIGA:

Dissabte 22 d'octubre a Gràcia, tindrà lloc la propera jornada de lliga, això serà a la Vila de Gràcia abans de dinar.


CLASSIFICACIÓ:


Classificació 2016
Equips
Primera jornada (Manlleu)Segona jornada (Figueres)TOTALS
Jotes i Tirants3 punts0 punts3 punts
Grace Quely1 punt1 punt2 punts
boi boi glosadors0 punts0 punts0 punts
Horitzons llunyans0 punts2 punts2 punts
Mar d'amunt0 punts0 punts0 punts
Maresme tropical, selecció natural2 punts3 punts5 punts
La FIGA (Federació Intercomarcal de Glosa Amateur) 
organitza la Lliga ABBA 2016.
OBJECTIU:
Fomentar la glosa amateur i el moviment dels diversos grups d'amants de la glosa pel territori.

ORGANITZACIÓ:
La unitat de participació és l'equip que tindrà un/a representant (o quefa) devant la FIGA. Aquests equips participaran en aquelles trobades que els sembli oportú obtant a obtenir la puntuació que s'escaigui.


TROBADES:
Les trobades es realitzaran en el lloc i en la forma que cada equip decideixi. En aquestes trobades seran convidats a participar tots els equips participants a la lliga ABBA.


EQUIPS:
No tenen perquè ser estables. Es permet el transvestisme, el transfuguisme i la traïció. Un mínim de 4 persones és recomanable. 


OBLIGACIONS DE L'EQUIP:
Designar un/a quefa.
Determinar el nom de l'equip.
Poden organitzar una trobada amb el format i jurat que decideixin (no és condició necessària per muntar equip).

En cas d'organitzar una trobada, transmetre a la FIGA el resultat de la jornada, atribuint 3 punts a l'equip guanyador, 2 al segon i 1 al tercer.

OBLIGACIONS DE LA FIGA:
Recollir la informació de les trobades i establir la classificació.

Determinar d'equip guanyador.
Erigir-se com a Jutge únic de competició.
Assessorar als equips si cal.Inscripcions formals a cordecarxofa@gmail.com (les informals ja es tenen comptabilitzades).


Es preveuen entre 3 i 5 jornades de lliga. La jornada innaugural de lliga va tenir lloc a Manlleu el dia 8 maig, seguida de la Figuerenca el dia 26 de juny. Es preveuen trobades a Gràcia, a Manresa, potser al Penedès...

La lliga acaba quan acabi el 2016. 
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat