27 desembre - Taller de cançó Improvisada - Christian Simelio / Anaís Falcó

‘CORRANDES SON CORRANDES’
Amb Christian Simelio i Anaís Falcó

a les 19,00 h
TALLER DE CANÇÓ IMPROVISADA 
TALLER a càrrec del cantador Christian Simelio i la violinista i musicòloga Anaís Falcó

Realitzem tallers per tal de començar o millorar la cançó de text improvisat. És un taller d’una hora i mitja en què els participants s’aproximen a la rima i la mètrica a través de la parla. Aquest taller continua fent cantar amb una melodia concreta lletres preconcebudes i finalment s’endinsa a la pràctica real d’improvisar cantant. Aquest taller introdueix a les eines bàsiques per poder improvisar en els gèneres més popularitzats com poden ser els garrotins o diferents corrandes.
- grup amb un màxim de 15 persones
- durada 1,5h (de 19 a 20,30h)
- Preu: 7€
Inscripcions fins dijous 26 a CAFÈ CONTEXT, en persona o via mail a les 21,00 h

SESSIÓ DE CANÇÓ IMPROVISADA
A partir de les 21h farem una sessió de CANÇÓ IMPROVISADA dinamitzada també pel Christian i l'Anaís i serà oberta a tothom. Veniu a gaudir i participar!

CAFÈ-LLIBRERIA CONTEXT de Girona

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat