Pensar en vers - Josep Vicent Frechina - Revista Caramella / Verkami

Fa un parell d'anys la revista Caramella va obrir una col·lecció de llibres-CD/DVD amb la intenció de reforçar la seva línia editorial i aprofundir en algun dels àmbits que habitualment protagonitzen el contingut de la publicació. El número 1 d'aquesta col·lecció fou Una persona amb un sac penjant de Mapasonor.

Ara en breu publicaran el segon volum: Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània, escrit per en Josep Vicvent Frechina. Per a completar el seu finançament han encetat una iniciativa de micromecenatge a través de la plataforma Verkami: http://www.verkami.com/projects/7110-pensar-en-vers-la-canco-improvisada-als-paisos-de-la-mediterrania.


Si n'esteu interessats/des, us convidem a participar-hi i a donar-li difusió.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat