5 abril -Glosa a l'institut, Trobada a Reus

GLOSA A L'INSTITUT

La glosa esta fent camí en els Instituts. Com cada any continuen treballant-hi l'Institut dels Arcs de Barcelona, amb la Caterina Canyelles,  l'Institut Sant Nicolau de Sabadell, amb el Roc Casagran,  l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, amb la "Ioia", ( entrevista a la seva professora Mª Rosa Llauró ), l'Institut Salvador Vilaseca de Reus i també tornen els tallers de glosa a La Salle Comtal de Barcelona (vídeo del taller de l'any passat) que organitzem des de l'Associació juntament amb la Plataforma per la Llengua.

Aquest any s'hi ha sumat l'Institut Sales i Xandri de Sant Quirze del Vallès, amb un projecte interdisciplinar que van realitzar durant una setmana i que van culminar amb una mostra de glosa al poble. Aquí teniu el seu projecte.

Aquests Instituts es trobaran el dia 5 d'abril al teatre Bartrina de Reus, en la 4a edició d'aquesta trobada, per a posar en comú l'art d'improvisar versos i poder gaudir del seu treball fet a l'aula amb companys i alumnes d'altres instituts. Esperem que sigui una jornada molt profitosa i divertida!
Aquí teniu vídeos de la Trobada d'altres anys!




També s'hi ha fet un taller a l'Institut Jaume Vicens i Vives de Girona. Aquí en teniu una ressenya.

De cara al 2018 tenim molts projectes per ampliar la glosa als instituts des de l'Associació i amb col·laboració amb la Plataforma per la llengua. Estigueu ben atents que la gota s'escampa! Salut i Gloses!




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat