Del 4 al 18 d'abril - Concurs de garrotuits!


del 4 al 18 d'abril, concurs de garrotuits amb l'Optimot! Us copiem un fragment del text que explica com va el concurs, però podeu consultar-ne les bases i tenir més informació aquí.


"Es tracta que ens envieu un garrotuit en una piulada amb l’etiqueta #StJordiÒptim. I ara ve la dificultat que mereix un premi! El garrotuit ha de tenir a veure amb la diada de Sant Jordi i ha de contenir un mot o expressió que tingui un canvi de grafia segons l’Ortografia catalana que ha publicat l’IEC (perquè us comenceu a situar i a inspirar, us passem la llista de fitxes que contenen les Novetats ortogràfiques 2016 del cercador que hem anat difonent des de desembre)."0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat