6 març - Corrandes Són Corrandes - Alberg de Castelladral

PACK DE VINYA: SOPAR + CORRANDES + DORMIR + ESMORZAR: 30 euros.Us avançem el MENÚ DE VINYA:

- Llesquetes de pà i llangonissa amb oli extra verge de MIGJORN i un xarrup de most de pansa blanc de la vinya de Cal Cupons (Jaume Obradors).
(Productes ecològics i de Navàs)


- Amanida d'Escarola, panses, amb arengada i col i flor. Amb la seva salseta. Combinat amb vi rosat de la vinya de la carena de Les Cases (Toni Martin / JM Manubens)

- Costella i botifarra de porc confitada amb vianda (cigronets, patates) i rosta de cansalada, i un bitxo roent pel mes valent amb vi negre de Vinya del Crescenci (Roger Subia / Lemonxe / Tai)

- Mostillo (codonyat de Ca l'Estruch), pets de monja amb raïm blanc. Vi dolç (Torrents Cardona)

En acabar...
Cantada de corrandes amb el grup Corrandes son Corrandes amb l'espectable In Vino Veritas

(Plats elaborats per la cuina de l'Alberg de Castelladral, amb la Lali al capdavant, i amb l'assessorament de la Maria Estruch. Vins navassencs a suggerència de l'enòleg Joan Soler. Tastarem vins autèntics, irrepetibles, que rarament tens a l'abast)

Preu del sopar: 16 euros
Reserva sopar sol: Ajuntament de Navàs - 938390022

Reserva PACK dormir + esmorzar: 30 euros - Alberg de Alberg de Castelladral - 938695311





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat