4 març - Corrandes Són Corrandes - Biblioteques amb D.O. - Biblioteca Joan Corominas (El Masnou)

Aquest mes de març, les biblioteques que pertanyen a la DO Alella celebrem el projecte Biblioteques amb DO: de lletres i vi.

Aquest projecte és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes culturals variades i per a tots els públics que mostren els trets característics de cada territori vitivinícola.

Així, enguany seran 48 biblioteques que mes a mes s'aniran rellevant, per esdevenir aparadors de la seva denominació d'origen.

La Biblioteca Joan Coromines pertany a la DO Alella, i per això hem farcit el mes de març d'activitats relacionades amb el món de la vinya i del vi, fins i tot per als més petits.

Els plats forts d'aquest mes seran els dos biblioLAB especials i La música del vi, un tast de música i vi a càrrec de Marcel Gorgori. Completaran el mes un petit concert de corrandes a càrrec de Corrandes són corrandes i una hora del conte a càrrec de Joan Boher.

Si voleu estar al dia de les dates de les activitats, només cal que seguiu la pàgina Facebook de la biblioteca
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat