14 setembre - combat de cançó improvisada - Sant joan de les abadesses


A la Plaça Major i dins els actes de la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses, el proper diumenge 14 de setembre i a partir de les 9 del vespre es realitzarà el Tercer Combat de Cançó Improvisada (corrandes, garrotins, nyacres,...)
La jornada començarà amb una  demostració  dels diferents estils de Cançó Improvisada  a càrrec d’en Pere de les Cabres (Ridaura). Tot seguit començarà el Combat de Cançó Improvisada  que serà presentat per el músic i Randellaire Cèsar Ollé. El jurat estarà format per Jordi Vilarrodà (periodista), Santi Llagostera (músic i Randellaire, Ripoll) i per Núria Agulló (cantautora, Sant Joan de les abadesses). I a l'orquestrina hi haurà Jordi Ballesteros (músic i Randellaire, Ripoll) i l'Hector Garcia (baix, Sant Joan de les Abadesses).
El premi pel guanyador serà de dos tiquets pel dinar del Combat de Corrandes de Montagut. Quan s'acabi el Combat de Cançó Improvisada  hi haurà l'oportunitat de que tothom qui vulgui pugi a cantar, és a dir hi haurà Escenari Obert per a tothom i durant tota l'activitat hi haurà servei de barra i entrepans. La gent que es vulgui apuntar ho pot fer fins al divendres 10 de setembre a l 'Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses 972 720 599

L'organització de l'activitat té com a objectiu potenciar activitats populars, gratuïtes i autogestionades dins la Festa Major de Sant Joan de les Abadesses i la recuperació, promoció i la difusió del glosat en català i es fa gràcies a l'Assemblea de la Candidatura d'Unitat Popular de Sant Joan de les Abadesses i amb la col·laboració de Cor de Carxofa i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.



Organitza :
Assemblea de la CUP de Sant Joan de les Abadesses.
Col.labora: 
Cor de Carxofa, Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses. 


Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
de Sant Joan de les Abadesses

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat