10 setembre - Cançons del Sogre i Corrandes - Artesa de Segre


El 10 i 11 de setembre, Artesa de Segre es vesteix de gala per a celebrar els actes de la Diada Nacional de Catalunya.
El dimecres, a la Plaça de la Nació Catalana, a partir de 2/4 de 10 de la nit, tindrà lloc la presentació de l'acte nacional. Seguidament, concert "cançons del sogre"  i Corrandes són Corrandes amb Anaís Falcó ,Pau Vila i Christian Simelio. Durant la vetllada es farà l'assaig de la V de la via catalana. Caldrà que dugueu una lot o bé el mòbil. Hi haurà servei de bar, amb beguda i entrepà a 2€.
El dijous, a les 9 del matí, concentració a la Plaça de la Nació Catalana. A 2/4 de 10, pujada de la senyera a la roca del Cudós. Un cop a dalt, es cantarà l'himne i hi haurà esmorzar per a tothom. 
A 2/4 de 12, sortida amb autocar des de la plaça de l'ajuntament, en direcció a la concentració de Barcelona.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat