19 de juliol - Si el Rei vol corona - 12a trobada de Cantadors d'Espolla

SI EL REI VOL CORONA...

En un país cada cop més llunyà en fan un drama d’això de canviar de titular de la corona. Mentre, a la Trobada d’Espolla xalem cada any per trobar la clepsa digna on fer reposar el reconeixement reial de cartó pedra.



No en sabem de lleis sàliques: es busca cantadora o cantador que amb enginy, ritme, entonació i un bon domini de la llengua sigui capaç d’afrontar les proves que s’aniran succeint al llarg del combat. Algunes individualment, d’altres en companyia d’un altre aspirant amb qui haurà de encarar el repte.

A l’escenari, a més, una formació de músics que ajudaran a entrar en les melodies que un tercer personatge plantejarà per tractar temes i situacions de tota mena.

I entre el públic, un jurat que haurà d’anar destriant uns dels altres per arribar a l’objectiu de la Trobada: un nou Rei o Reina de les Nyacres per la 12a edició de la Trobada de Cantadors. La paraula i la música seran els únics arguments per prendre la decisió. Una decisió tan efímera com que l’any proper la revisarem.

Això sí: per al guanyador o guanyadora hauran passat 365 dies per lluir corona i buidar la bóta de garnatxa de rigor que s’endurà com a premi.


Hora : 18:30 CONVOCATÒRIA ASPIRANTS
           19:00 ELIMINATÒRIA COMBAT REI O REINA DE LES NYACRES
           22:30 12a TROBADA DE CANTADORS


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat