18 juliol - Glosa de Vins - Carolino - Espolla

Glosa de vins - Tast comentat amb glosa


La Glosa de Vins, amb només dues edicions, s’està convertint en l’àlter ego de la Trobada de Cantadors. Potser no hi ha un entorn més obert al cant que el que ofereix una bona copa de vi. I en aquesta edició, glosarem amb les Corrandes de Folgueroles, de la veu del seu millor avalador, en Carolino.

Com molts sabeu, us proposarem un recorregut acompanyats dels Grallers d’Espolla per places del poble on podreu fer un tast de vi del celler que trobareu a cadascuna. L’Albera és terra de vinya. I entre Espolla i els pobles veïns us podem oferir vins diversos i d’elaboradors diferents.

Deixeu-vos sorprendre. Aquest any hi trobareu alguns celler fidels des de la primera edició, com Carriel dels Vilars o la Cooperativa d’Espolla. També podreu gaudir dels vins de Mas Pòlit de Vilamaniscle, que ja va venir l’any passat, i de la novetat d’aquest any, amb la presència de Can Torres de Vilartolí. Deixeu-vos sorprendre pel que us oferiran.

I encanteu-vos amb en Carolino i el seu acompanyant.



Data: divendres 18 de juliol de 2014
Hora: 22:00h
Lloc:Sortida a la Plaça del Dolmen (davant de l'església)

Vídeo de l'edició del 2012Fotografies: Immaculada Tubau





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat