Primera lliga de cançó improvisada a l'INS Illa de Rodes (Roses)

Després de treballar la poesia i la rima des de l'àrea de català a principi de curs. Durant el tercer trimestre l'alumnat 3r d'ESO de l'INS Illa de Rodes de Roses han estat descobrint i treballant el cant improvisat.

Ha estat una experiència engrescadora i tot l'alumnat s'hi va implicar fins el punt que es va decidir organitzar la primera lliga de cant improvisat de l'institut.

Superats els primers minuts de vergonya, poc a poc els participants van anar guanyant seguretat, la competició es va anar fent més dura i el jurat va decidir que finalment els guanyadors fossin l'equip de l'Ibrahim Arabi, Hatim Abdelaali, Maria Boian, Hannan Chaatouf i la Najat Hsaini.

Moltes felicitats a tots i fins l'any que ve!
Mireia Gibert


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat