23 juny - Santa Perpètua de Mogoda - Santa Perpètua de Mogoda - PerVersos


El proper dilluns dia 23 de juny de 2014 es celebrarà el VII “Santa Vaipeta”, en el marc de la revetlla de Sant Joan per tal d’ampliar les activitats destinades a les perpètuenques i els perpètuencs. L’esdeveniment es dura a terme al pati de l’Era a parir de les 20:00 fin les 05:00.

Aquesta any la revetlla de Sant Joan serà més popular i familiar que mai. Totalment encarada a tots els habitants del poble, trobareu actuacions per els mes petits i fins els mes grans i a gust de tothom. També hi haurà sopar i barra a preus populars.

Actuacions:
20:00 Masterclass Bollywood. Associació d'Arts Humanes
20:30 Actuació Andrea (veu) y Jose Antonio (guitarra) 
21:00 Sopar popular amb l’actuació de PerVersos (Cançó Improvisada)
22:00 Exhibició de ball fusió amb quadre de flamenc i danses de Bollywood, a càrrec de l'Associació d'Arts Humanes i la Casa Andalusia
23:00 Actuació de La Belluga (nou espectacle per a públic adult)
2:00 Dj’s amb musica per tots gustos

Els tiquets del sopar popular es tindran que comprar amb antelació i tindran un preu de 5€. Al sopar constarà de pa, botifarra, cansalada, beguda, coca i cava. Per més informació sobre els punts de venda dels tiquets i fins quin dia es podran comprar seguiu aquest esdeveniment



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat