17 de maig - Cant al ras - Massalfassar


Com sabeu, cada tercer dissabte de maig la Colla de Dimonis de Massalfassar i l'Associació Cultural Tradició i Música, Tramús, organitzem el Cant al Ras, trobada de cant rural dedicada als repertoris de la tradició musical valenciana que celebra la seua divuitena edició.
La trobada té lloc a la Plaça de l'Església de Massalfassar (l'Horta Nord) a partir de les 22:30.


Enguany s'escaurà, per tant, el dissabte 17 de maig, i no cal dir que, com cada any, esteu convidats a participar-hi si us ve de gust.



El protocol no ha canviat en aquestos divuit anys de convocatòria: comença a les 21:00 amb un sopar popular amb productes de la terra, inscripció oberta de cantadors fins a la fi de la cantada —per bé que agrairem de tot cor si ens ho feu saber amb uns quants dies d’antelació— i un ordre d'intervencions establert sobre la marxa.



Cantadors:

Un any més hem de limitar a un màxim de dos el nombre de peces interpretades per cada participant, per a que la cantada no s'allargue més enllà del que la prudència aconsella. (Quantitat que l'organització podríem ampliar a tres en funció del nombre de participants). Després sempre hi haurà temps de continuar la cantada a peu d'escenari i ací no hi ha més límit que els que ens concedesca l'autoritat competent.
Si voleu participar com a cantadors, podeu inscriure's al telèfon 686 35 42 44.


Públic:

Si voleu reservar places de sopar per a public (14 €), el telèfon de contacte és 601 24 27 64 (Oriol). Heu de fer la reserva abans del 13 de maig.

Us esperem a Massalfassar!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat