17 maig - 3a mostra nacional de cançó improvisada - Sant quirze

Arriba la 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada a Sant Quirze del Vallès

El proper 17 de maig, a partir de les vuit del vespre, tindrà lloc la 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada a Sant Quirze del Vallès. Després de l'èxit de les edicions anteriors, hi tornem amb una tercera mostra, que enguany comptarà amb glosadors de renom: Titot, Mireia Mena, Ferriol Macip, Laia Pedrol, Ramon de Cervera i Sílvia Ampolla. Estaran acompanyats dels músics Pau Vinyoles, Marc Torrent i Iu Boixader.

Primerament, hi haurà una Mostra Juvenil de Cançó Improvisada, en la qual hi participaran alumnes de l'Institut de Sant Quirze i de l'Escola Sant Nicolau de Sabadell. Tot plegat es farà a la Patronal (carrer Pau Casals, 86-88)

Un cop acabat l'espectacle, hi haurà un sopar ofert per la Cooperativa de Consum Galliners, que tindrà sobretaula improvisada, en la qual podran participar cantadors de la mostra i tot aquell qui s'animi a cantar. Qui vulgui gaudir d'aquest sopar, pot reservar tiquets enviant un correu a mostradeglosasantquirze@gmail.com.

La 3a Mostra Nacional de Cançó Improvisada està organitzada per les Glosadores de la Serra, Cor de Carxofa i l'Ajuntament de Sant Quirze. Hi col·laboren també l'Associació Cultural Trinxera de Galliners, la Cooperativa de Consum Galliners, el CSA la Impremta i el Grup d'Investigació Història de Sant Quirze.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat