22 abril - revetlla de Sant Jordi a la biblioteca - Figueres


Per segon any consecutiu, la tarda-vespre del 22 d’abril, la Biblioteca Fages de Climent celebrarà la Revetlla de Sant Jordi amb la voluntat d’oferir una vesprada festiva a l’entorn del llibre, la lectura oberta a tothom.

La Biblioteca de Figueres es suma així a la iniciativa de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya iniciada el 2013, que vol escampar aquesta celebració arreu del territori per esdevenir una convocatòria cultural singular, diferenciada de les ofertes que habitualment ofereixen els equipament bibliotecaris. 

Al llarg d’aquests dies, els vidres de la Biblioteca estaran decorats amb portades de llibres dels autors locals i també es durà a terme l’edició d’un punt de llibre per celebrar aquesta diada que es repartirà el mateix dia 22 d’abril.


18 hCelebració de la Revetlla de Sant Jordi amb els més menuts

La Clara tenia un drac.
Espectacle d’ombres i música en directe,a càrrec de Contes Savis.

A través de la narració, les imatges i la música, Contes Savis ens presentarà la història de la Clara i el seu drac, prestant especial atenció a les emocions amb l’objectiu de mostrar als més menuts com tots podem dominar aquest impuls interior descontrolat i posar-lo al nostre servei. Les forces negatives esdevenen creatives i ens ajuden a créixer i evolucionar com a persones.


20 – 22 h Brindis literari amb autors locals

Durant la Revetlla una seixantena d’autors locals que han publicat obra entre el Sant Jordi de 2013 i el de 2014, editors i lectors es donaran cita a la biblioteca per dur a terme un brindis literari i gaudir de les gloses creades per a l’ocasió per l’associació Cor de Carxofa.

En el decurs de la revetlla, els assistents a l’acte prendrem una copa de cava, gentilesa de Caves Castell Peralada, i durem a terme un brindis literari.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat