19 abril - #12hglosa a La Sonora - Els joves recuperen la cançó improvisada, a "La sonora"

Els joves recuperen la cançó improvisada, a "La sonora"

Aquest dissabte, 18 d'abril, a les 22.20, a "La sonora",els millors glossadors dels Països Catalans i la tenora jazzística de Jordi Guixé.

La cançó improvisada torna a ser un gènere viu. Des de fa uns anys, molta gent jove s'ha apuntat al joc de cantar amb enginy tot allò que volen dir. Així s'ha recuperat la vitalitat de gèneres com la glosa mallorquina, les corrandes, les nyacres o el cant d'estil, entre d'altres. Ens hem plantat a la Trobada de cançó improvisada dels Països Catalans a Sabadell per saber qui són i què canten.

Anem als camps de l'Urgell per conèixer l'espai personal d'un dels talents més destacats de la tenora actual: en Jordi Guixé. Guixé ha presentat un disc excel.lent on fa sonar la tenora en clau de jazz.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat