5 Octubre - Glosa non stop Besalú - Liberisliber



"GLOSA NON STOP BESALÚ"
Glosa Non Stop Besalú serà un gran, gran esdeveniment basat en el glosat català. I què és el glosat? Un gènere poètic i musical espectacular que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. Tres glosadors i tres sonadors se’ns presentaran a Besalú, ens explicaran de què va la glosa i acabaran fent una trepidant demostració on confrontaran versos i corrandes a partir dels temes que vagi proposant el mateix públic. Tota una demostració d’enginy, rapidesa i creativitat literària!

Aquesta activitat es farà gràcies a l’Associació Cor de Carxofa –entitat que té com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català- i la bona feina d’en Panxito, la Marta Rius, en Guillem Ballaz i la Mireia Mena. 

Dia, hora i lloc: dissabte, 5 d’octubre (13:00 / estand Hola!)

Web  // Descarrega't el programa de mà AQUÍ

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat