4 Octubre - Glosa al FIMPT - Vilanova i la Geltrú


MIQUEL GIL PRESENTA "A LA LLUNA DE VILANOVA"
Divendres 4 (19:30 aprox) - Itinerant- des del C. Sant Pere - Gratuït

Ronda pels carrers, places i entitats, amb concert final al Foment Vilanoví. Una nit de cant tradicional amb la qual es vol mostrar que, a Catalunya i al veïnat mediterrani, no ha canviat el gust per cantar, amb acompanyament instrumental o sense. Cantar al carrer, a l’escenari, a la taverna, de festa, de dol... i amb la complicitat del menjar, el beure, el carrer o l’escenari.


Miquel Gil (País Valencià), Mateu Xuri (Mallorca), Guillem Ballaz (Catalunya), De Calaix (Catalunya), Ardalh (Occitània), Col·lectiu La Llar d’Amposta (Catalunya), Josep Aparici “Apa” i Teresa Segarra (País Valencià) i Josemi Sánchez (País Valencià).




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat