26 octubre - Carolino - Can Capablanca (Sabadell)

26 d’octubre de 2013. 12.30 del migdia. a Can Capablanca

Fill de Folgueroles, en Carolino és l’enllaç de la tradició catalana d’improvisar un vers cantat amb l’activitat actual de combats, cantades de garrotins i diàlegs improvisats amb quartetes. 

Ell és la continuïtat osonenca de la figura del corrandista a qui se li atribueix de dir cantant tot allò que hom no gosaria. Siguin veritats, siguin exageracions, que ningú s’ho prengui malament: a cantades de caramelles, casaments i nombroses celebracions locals en Carolino és el puntal de la festa.

Acompanyat els darrers anys per l’acordionista Guida Sellarès, en Carolino i la Guida vindran a fer una cantada al Casal. Seran acompanyats per la violinaire local Anaís Falcó. Tot plegat confluirà amb la interacció d’en Carolino amb el cantador Christian Simelio de Sabadell: dos personatges que actuen com a símbols de dues tradicions contínues i discontínues a la vegada.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat