25 octubre - Cor de Carxofa - Transglosadors al Clautre del Carme (Maó)

TRANSGLOSADORS
corrandes, garrotins i glosa del Principat a la Terrassa d'Es Claustre del Carme (Maó)
Dia: 25 octubre 21.00h
Preu: Accés Lliure

Aquest divendres de capvespre ens arriben quinze mestres de la improvisació, garrotiners i corrandistes del Principat.

Aplegats sota l’Associació Cor de Carxofa dedicats al foment del glosat, tenen com a objectiu la recuperació, la promoció i difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. Perceben el glosat com un gènere poètic i musical ancestral, però viu i present avui dia.

Així doncs corrandes, garrotins i glosa s’apropen a Menorca divendres amb el seu cant d’improvisació, amb guitarra i acordió. A l’endemà dissabte i durant tot el cap de setmana els podreu trobar al voltant dels actes organitzats per Soca de Mots a Migjorn amc actes com “vespre de gloses i corrandes” i “l’art d’improvisar versos a l’escola”



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat