El nostre rei "Pau Rierol"



Pau "Rierol" ja va ser rei de les nyacres el 2017 i ara revalida el seu regnat. Podeu llegir la notícia extreta del Punt Avui, que copiem a continuació:
Fotografia: Pepe Lume


CULTURA

Pau Rierol repeteix el seu regnat a Espolla 


El glosador mallorquí Pau Rierol va guanyar dissabte el combat de la 16a  Trobada de Cantadors d’Espolla i va tornar a ser nomenat, per segon any consecutiu, Rei de les Nyacres, la corona més popular que es guanya cantant en vers. Un total de 38 cantadors i cantadores d’arreu dels Països Catalans van participar en les eliminatòries, en què es van seleccionar set finalistes, que van competir amb el guanyador de l’any passat, que en aquest cas va renovar el seu regnat a Espolla, després d’enfrontar-se amb el també mallorquí Mateu Matas, Xurí. Aquest any la Trobada de Cantadors –que va tancar els actes de la 7a Escola d’Estiu de Glosa– va assolir un rècord de participació i també d’assistència, cosa que confirma el bon moment del cant improvisat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat