Les reines "Meg" i Salut


El 2016 la corona va ser compartida amb la Salut Pastor, que des d'allà on sigui ens dóna força i valentia.

Que tinguem molta Salut!






























CULTURA

MÚSICA


CONCURS

Joanmiquel, la millor al concurs d'Espolla 

 La cantadora figuerenca va tombar en la final Ferriol Macip 


Trenta-dues persones van participar aquest any en la catorzena edició de la Trobada de Cantadors d'Espolla, que s'ha celebrat aquest passat cap de setmana. En la final, celebrada dissabte al vespre, hi van participar els cinc millors i, de tots ells, dos van competir en la final per obtenir el títol d'enguany.
Els dos finalistes van ser la figuerenca Margarita Joanmiquel i Ferriol Macip, que ja havia estat tres cop rei de les nyacres. La corona la va obtenir la primera, que així va rellevar Gemma Balagué, la guanyadora de la darrera edició.
Juntament amb la Trobada s'ha celebrat la cinquena edició de l'escola d'estiu de glosa, que aquest any ha aprofundit en el coneixement d'un estil de cançó tan arrelat al país com el romanço. Aquest any han participat en l'escola una quarantena d'alumnes. Bona part d'ells van participar abans-d'ahir en el concurs, que es converteix cada any en l'acte central.

Més imatges a:


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat