18 i 19 Agost - tardes familiars a la Plaça del Sol (Gràcia - 18:00)


Enguany, la proposta del C.A.T. s’amplia, incorporant una nova programació per cobrir la franja horària de tarda, per tal de fer més àmplia i eclèctica la mostra de música i cultura tradicional. Del 16 al 20 d’agost, cada tarda a les 18 h podreu gaudir de tallers familiars.

Concretament el dijous 18 tindreu un taller de gloses i corrandes amb en Pau i en Farri de Cor de Carxofa, després de conèixer els instruments i la feina dels Berros de la Cort i divendres 19 ens deleitaran amb les seves gloses mentre coneixem els Gegants de Gràcia (el Pau, la Llibertat, el Pepitu Campanar, el Torradet i la Gresca, els capgrossos i el Drac de Gràcia).


Informació extreta de "totgracia.com": Més informació de les activitats de la plaça del Sol aquí.
També podeu informar-vos al web del C.A.T., on hi ha la programació per dies (vegeu calendari).



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat