1 juliol - Taller i Mostra de glosa a Girona



Divendres 1 de juliol:
-a les 9:30 del matí, taller de glosa amb Mateu Xurí i Maribel Servera al centre cívic del barri vell, activitat gratuïta i sense inscripció prèvia.

-a les 20:30, mostra de glosa a la plaça dels jurats amb Farri, Fardatxa, Laia Pedrol, Mireia Mena, Mateu Xurí i Maribel Servera.

En el marc del festival Undàrius, de cultura popular, que tindrà lloc el primer cap de setmana de juliol a Girona, hi trobarem una mostra de glosa a Girona la nit del divendres a les 20:30 a la plaça dels jurats, un espai idíl·lic entre muralles, on també hi trobarem servei de bar amb tapes per sopar.

A més, el festival inclou una àmplia oferta formativa (tallers de balls, imatgeria festiva, i moltes altres mostres de cultura, també un taller de cançó improvisada el mateix divendres) reconeguda pel departament d'ensenyament com a curs de 40 hores: http://www.udg.edu/tabid/6126/Default.aspx?ID=1797

Més informació a: http://www.undarius.cat


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat