L'Antoni Riera a l'Ara Balears, ens explica de manera deliciosa la recepta per fer països en aquesta crònica de les 12 hores. Preneu-vos un moment i assaboriu-la.
"–Mon pare, els països, com es fan?
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhRBwGxuSWx-unHsNE4dJUEV3ABRBPorCAt9fCTyjp9rYw1dzT1GaQ0ZunHwLAuetxc6c9JBBGEBBh9DvFpHUgH_MpfEyVLPqUuH33YpT8Gi0ndAeHQdrq84VWhkCJ_wXPSEzQCTIK10Em/s400/12hores-dinar.jpg)
– I com és la nostra recepta, mon pare?
– Necessitaràs un bocinet de terra, no cal que sigui gaire gros, just que basti. Un polsim de paisatge per estimar. I la paraula, la llengua, sense tàperes ni taperots, la llengua purament. Però no oblidis mai que l’ingredient principal i imprescindible per fer països és la gent, les persones. No has de cuinar mai contra ningú, sinó a favor de tothom..." segueix llegint
Foto: Pau Rierol
Trobareu fotos i vídeos de la jornada en aquest enllaç.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.