19 SETEMBRE - FESTES DE LA MERCÈ BARCELONA - SARDANA, ESBART I GLOSA


La Margarida Joanmiquel, en Pau Benitez i en Ramon "de l'Arboç" presentaran l'exhibició de danses tradicionals i esbarts i colles sardanistes,El Palauet Albéniz es consolida com a espai d´exhibició de danses tradicionals i acull els esbarts i les colles sardanistes, acompanyades de la cobla. Els veureu interpretant des de contradanses a bolangeres, de sardanes a balls de gitanes.
Les danses estaran introduïdes per uns glosadors que improvisaran, tot cantant, les presentacions. I és que, aquí, la tradició ballada i la cantada es barregen amb un element tan propi de l´art del nostre temps com és la improvisació.
No serà l´únic moment de la festa en què tradició i modernitat es donin la mà: les colles sardanistes i el ballarí de dansa contemporània Francesc Bravo combinaran els seus talents.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat