13 JUNY - JUNÍADA - AULATRADI DE SALT



El dissabte 13 de juny és la festa d'aquest Sant Antoni, que posa nom al carrer i barri de la Vila de Salt on hi ha la Factoria Cultural Coma Cros. Hi haurà missa a l'aire lliure, sopar popular i ball final. Des de l'AulaTradi hem volgut fer costat als veïns i veïnes en aquesta celebració, i hem trobat complicitat en diverses entitats de cultura popular locals i també d'altres comarques.

A les vuit del vespre tindrà lloc la mostra de cultura popular tradicional, on els nostres alumnes, professors i col·laboradors posaran la música acompanyant els següents col·lectius:

Gegants de Salt
Salt Sardanista
QRambla
Ofolk
Gegants de Serinyà
Cor País Meu
Bastoners de Roses
Esbart Fontcoberta
Terra Nostra
Cor de Carxofa

A les deu del vespre tindrà lloc el concert, d'enguany únic i irrepetible, al Centre d'Arts Escèniques EL CANAL. El músic, cantant i compositor de La Bisbal Carles Sanjosé (Sanjosex) és l'artista convidat a la Producció Asterisc* i en aquesta ocasió actuarà acompanyat per una banda d'alumnes i mestres de l'AulaTradi.

No us podeu perdre la festa de final de curs de l'AulaTradi: Festa de Sant Antoni, Juníada i Asterisc* 2015. L'entrada és lliure!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat