18 abril - 8es 12 Hores a l'Ebre

VUITENES 12H DE CANÇÓ IMPROVISADA A L’EBRE.


Després d’haver-se celebrat a Palma (2008 i 2009), Ferreries (2010), Berga (2011), València (2012), Manacor (2013) i Sabadell (2014), les 12 HORES DE CANÇÓ IMPROVISADA arriben al Delta de l’Ebre el 18 d’abril de 2015 amb una seu compartida entre Deltebre i Sant Jaume d’Enveja. Són dos poblacions ubicades al cor del Delta  de gran tradició en el gènere de la jota improvisada i és la terra d’alguns dels més reconeguts mestres cantadors.

La jornada s’inaugurarà a les 12h a la plaça 20 de maig de Deltebre (Plaça de l’Ajuntament)  amb una mostra de les diferents modalitats de cançó improvisada d’arreu dels Països Catalans. Tot seguit hi haurà un dinar al Centre Cívic de Deltebre i a continuació començarà una ruta des del Passador (pont sobre l’Ebre que uneix les dos poblacions) i recorrerà diversos bars de Sant Jaume d’Enveja, acabant amb un sopar al Casal de Sant Jaume d’Enveja. Finalment acabarem la vetllada a la voreta del riu. Tot això a ritme de cançó improvisada.








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat