12 febrer - Jaume Aulet, Isidor Marí i Roc Casagran se citen a un combat de 'garrotuits' sobre el procés

Moderats per Salvador Cardús, es fa al Centre Excursionista de Terrassa · També es pot seguir a la xarxa amb #garroCET
Els piulets a Twitter de versos rimats i amb to humorístic, els 'garrotweets' (o 'garrotuits'), són una pràctica habitual per a alguns piuladors assidus com ara Jaume AuletIsidor MaríRoc Casagran o Francesc Muntada, entre més. Aquests i alguns usuaris més s'han citat per a fer una sessió presencial de lectura i creació dels versos que tracten el moment polític a Catalunya i la independència. Serà un acte moderat pel sociòleg Salvador Cardús que es farà avui a les 19.30 al Centre Excursionista de Terrassa(carrer de Sant Llorenç, 10), obert a tothom.
Serà, tot alhora, un combat de glosa, un recital i una taula rodona politico-humorística. Es podrà seguir a través de la xarxa, amb l'etiqueta#garroCET.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat