5 febrer - Què és la Glosa? - Xerrada + Documental «Glosadors» - Salut Pastor - Carrutxa (reus)

Voleu saber què és la glosa, la cançó de text improvisat, en les seves diverses modalitats: garrotins, corrandes, nyacres, cançons de pandero...?

Voleu conèixer per què la glosa ha esdevingut ena eina potent en el camp educatiu?

La Salut Pastor, professora d'Institut amb experiència de treball amb la glosa, i bona glosadora, us ho explicarà en un tres i no res, el dijous 5 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Arxiu de Reus (C/ St Antoni M. Claret, 3).

Tot seguit es projectarà «Glosadors» un documental que ens apropa a la cançó improvisada des de la seva vessant més lúdica i popular, mentre ens mostra el procés d’aprenentatge en un grup d’adolescents. Realitzat gràcies a una campanya de micromecenatge per Jaume Fargas i Roser Teixidó, amb la col·laboració de l'associació Cor de Carxofa.

Organitza Carrutxa
Esdeveniment al Facebook 



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat