14 març - 4a Mostra Nacional de Cançó Improvisada - Sant Quirze del Vallès

Arriba la 4a Mostra Nacional de Cançó Improvisada a Sant Quirze del Vallès

El proper 14 de març, a dos quarts de set de la tarda, tindrà lloc la 4a Mostra Nacional de Cançó
Improvisada. Després de l'èxit de les edicions anteriors, hi tornem amb
una quarta mostra, que enguany comptarà amb glosadors d’arreu del territori: Mateu Xurí i Maribel Servera (Mallorca), Francesc Ribera Titot (Berga), Laia Pedrol (Sabadell), Ramon Gual (Cervera) i Fardatxa (Tortosa). Els acompanyaran els músics Pau Vinyoles, Marc Torrent i Iu Boixader.

Primerament, hi haurà una mostra de glosa mallorquina, amb els coneguts Mateu Xurí i Maribel Servera, que faran gaudir el públic amb les seves filigranes improvisades. Tot seguit, a les set, començarà la Mostra Nacional, en què les Glosadores de la Serra, organitzadores de l’acte, proposaran una sèrie de proves en les quals els sis glosadors demostraran la seva perícia.

Un cop acabat l'espectacle, hi haurà un sopar ofert per L’Estraperlo, espai cultural, tavernari i cooperatiu del poble. Amb el sopar es podrà gaudir de la sobretaula improvisada, en la qual podran participar cantadors de la mostra i tot aquell qui s'animi a cantar.  Tot plegat, es farà a la sala històrica de la Patronal, a Sant Quirze del Vallès.

Per celebrar que enguany és el quart que s’organitza l’esdeveniment, les glosades començaran ja a l’hora del vermut del migdia, a l’Estraperlo (c. Pintor Vila Puig, 12), on també podrem gaudir d’un menú del glosador si ens cal.

La 4a Mostra Nacional de Cançó Improvisada està organitzada per les Glosadores de la Serra, del Casal Social Autogestionat La Impremta, Cor de Carxofa i l'Ajuntament de Sant Quirze. Hi col·laboren també la Trinxera de Galliners i l’Hort Popular SQV.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat