18 octubre - Ni muts ni a la gàbia - Glosa maquinera - Esplugues de Llobregat - #placaufec

Pretenen jutjar a 9 veins d’Esplugues de Llobregat per denunciar l’especulació i defensar la serra de Collserola…
6 d’elles poden entrar a la presó!
En aquests 20 anys d’oposició popular al Pla Caufec han estat múltiples els actes, les activitats, els arguments i les accions que s’han realitzat. El resultat sempre ha estat el mateix: la topada contra un mur administratiu —l’Ajuntament ha estat un dels principals promotors del projecte— i un reguitzell de condemnes i sancions jurídiques.

Però la repressió a l’oposició al Pla Caufec ha fet un pas endavant: actualment hi ha 9 veïns del poble pendents de dos judicis penals, 6 dels quals tenen una amenaça real d’acabar a la presó.

9 veïns del poble acusats de desordres públics (per manifestar-se i concentrar-se), atemptats a l’autoritat, desobediència greu…

9 veïns del poble triats a dit d’entre les més de 1.000 persones que van participar a la manifestació del dia 7 de novembre de 2007 i de les 300 de la concentració del dia 18 de març de 2009 davant l’Ajuntament…

9 veïns castigats per no quedar-se muts davant l’especulació urbanística, l’enriquiment fàcil, la prepotència i la destrucció de Collserola.



La glosa és l'apiconadora que ha contribuir a aturar l'efecte devastador de les piconadores de l'especulació i els seus esbirros!!


Amb, de moment: Ferriol Macip Bonet, Laia Pedrol Viladot, Anaís Falcó, Christian Simelio, Marcel Casellas Navinés, Fardaxa Iau, Josep Maria Tegido Mallart, Catalina Canyellas, Ramon de Cervera, Pau Vinyoles…,

nimutsnialagabia.org @NiMutsNiGabia



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat