26 setembre - Cor de Carxofa - FIMPT - Lluna de Vilanova


Molts pensem que una de les expressions més arrelades de les que un poble pot sentir-se viu i fins i tot feliç seria la seva manera de fer-se conèixer a través d’una veu que, molts cops, representa una manera clara que l’ànima té de convertir-se en veu, en cant, en crit o en queixa.
No ens ha abandonat, malgrat els entrebancs i les mancances institucionals, la idea de sortir al carrer, trobar-nos i dir, rient o plorant, allò que tenim dins de cadascú de nosaltres.
Tres grups del nostre país així ho creuen i ho senten. Tres estils diferents de cançó improvisada representen el sentiment d’aquell poble que es prepara per afrontar un futur ple de nous esforços, de noves realitats.
Sortim al carrer plegats!

Grups:

  • RONDALLA DE SOFIA DE LA RIBERA
  • LA VIOLETA I CARLOS JUSTE
  • COR DE CARXOFA


http://www.vilanova.cat/fimpt/ca/index.php

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat