29 agost - La troba kung-fú amb Glosadors - Acústica Figueres

A Figueres (o Figuessis) i a la Xina Popular, la farem glosa. La glosa és Kung-fu, i qui la busca? La Troba. 4 trobadors instantanis, cronistes esporàdics, s'empeltaran a la Rúmbia Vallesana per fer-la més verbal i vertebral. Sense treva i amb un teva-meva teva meva ben teixit, si el joc és reeixit, la ballarem i la direm de l'alçada d'un campanar. Que empalmar, en general, sempre va bé.

Senyores i senyores, Sílvia de l'Ampolla, lo Ramon de Cervera, en Mateu Xurí, el Belda, en Gustinet d'Espolla, algun jugador local i la Troba Kung-fu, per servir-los.


DIVENDRES 29 AGOST · 00:00H


PLAÇA CATALUNYA, Figueres
Divendres 29 d’agost, se celebrarà un dels concerts que commemoren el Tricentenari dels fets de 1714. En aquest cas, La Troba Kung-fú convidarà a diversos glosadors dels Països Catalans, amb els que han preparat un repertori especial .







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat