la 3a Escola d'Estiu de Glosa Obre el període d'inscripcions!

OBRIM INSCRIPCIONS!


Ja s’han obert les inscripcions de l’Escola d’Estiu de Glosa organitzada per tercer any consecutiu per l’associació de foment del glosat Cor de Carxofa, l’Associació Cultural La Fraternal i l’Ajuntament d’Espolla. El programa de l’escola ofereix als alumnes classes dedicades a l’aprenentatge de la improvisació, segons diferents nivells, i també activitats lúdiques i participatives, sempre dins de l’ampli món de la glosa. A més a més, es poden escollir diferents itineraris segons els interessos de cadascú: treballar la didàctica de la cançó improvisada (primària i secundària), l’acompanyament musical de la glosa o bé la creació poètica. Enguany, l’eix temàtic que farà de fil conductor de les jornades seran les corrandes.

L’escola es farà al poble d’Espolla i les dates escollides són del 16 al 19 de juliol, dia en què s’organitza la 12a Trobada de Cantadors en el municipi. És per aquest motiu que es duu a terme en aquests dies i aquesta població, ja que els alumnes poden gaudir alhora del curs i de totes les activitats glosadores que es fan durant tota la setmana a Espolla. 

L’Escola compta amb el reconeixement i el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i del Campus de Cultura Popular del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat