18 març - II COMBAT DE CANÇÓ IMPROVISADA A L'INSTITUT de SANT QUIRZE del VALLÈS

II COMBAT DE CANÇÓ IMPROVISADA A L'INSTITUT de SANT QUIRZE  del VALLÈS

Aquest dimarts, 18 de març, de quarts de 12 fins a la 1, a la SUM, farem un combat de glosa contra dos centres més: l'Escola Els Arcs de Barcelona i l'Escola Nicolau de Sabadell. 

Cadascun dels centres ha fet combats interns i presenta els seus finalistes contra els representants dels altres centres. El nostre institut presenta dos grups de 3 persones, un de 3rA i un de 1rF. Un jurat, format per un professor representant de cada centre i l'Albert Casals, professor de la Universitat Autònoma, puntuaran els participants. 

Cada grup haurà de lluir-se en afinació, mètrica, rima, posada en escena i gràcia en trobar el tema a l'hora d'improvisar sobre els temes que se'ls demanin, que fins aquell moment, els alumnes ignoraran. L'acte serà presentat per Martí Ruiz, conegut glosador de Sant Quirze, que demanarà els temes als joves cantaires. 

Comptarem també amb la presència de dos músics, Pau Benítez a l'acordió i Francesc Membribes al piano. Agraïm la col·laboració de les Glosadores de la Serra (CSA La Impremta de Sant Quirze), de l'associació Cor de Carxofa i de les escoles Els Arcs i Sant Nicolau en l'organització de l'acte.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat