29 març - 12 hores de cançó improvisada - cada cop més aprop!

I ja les tenim cada cop més a prop!!!
Les Setenes 12h de cançó improvisada ja tenen els motors engegats!!!

Aquest proper dissabte, 29 de març, Sabadell rebrà les setenes 12 hores de cançó improvisada dels Països Catalans. I l’organització (Ajuntament de Sabadell, Cor de Carxofa, Casal Popular Can Capablanca, Sèpia Verda, Centre Social Autogestionat la Impremta, i Centre de Normalització Lingüística de Sabadell) ja ho té tot preparat. 

La jornada s’iniciarà a les 12 del migdia a la plaça del Mercat 
Central, amb una mostra de cançó improvisada que comptarà amb la presència dels millors glosadors de parla catalana, arribats des de Menorca, Mallorca, País Valencià, terres de l’Ebre, Catalunya Central, comarques gironines...

A les 2 està previst que comenci el dinar popular (tiquets exhaurits) a la Quartera (al carrer Comte Jofre), i la sobretaula l’amenitzarà Josep Casadevall “Carolino”, un veterà glosador de Folgueroles.

A la tarda hi ha prevista una cercavila glosada que recorrerà diversos bars del centre de la ciutat (la República, el Balboa, l’Aliança Francesa i el Tourmalet). La cloenda de les setenes 12 hores de cançó improvisada serà amb un sopar, de nou, a la Quartera

Gran dia, no?



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat