29 novembre - AHOTS TALKA-XOC DE VEUS - Eh Sona- Espai Jove La Fontana (Gràcia)

29/11/2013 Divendres, 21h Espai Jove La Fontana (Gràcia). EH SONA: AHOTS TALKA-XOC DE VEUS CATALUNYA-EUSKAL HERRIA (trobada de cant improvisat de tradició popular i hip hop) amb IÑAKI VIÑASPRE + 121 KREW (EH) + MIREIA MENA + PULMON BEATBOX + POKER D’ASOS (CAT). 

Preu: 5€. Consulta punts de venda i descomptes.

http://blog.euskaletxeak.org/2013/11/09/xoc-de-veusahots-talka/




121 KREW: El grup de rap 121 Krew es va formar entre Bilbao i Barakaldo l’any 2000. El que va començar sent un grup de grafitti, en poc temps va dirigir la seva força i treball cap a la música. 121 Krew s’ha convertit en tota una referència del Hip-Hop basc fet en euskara.

POKER D’ASOS: Grup de rap en catala (hip hop) de la Barceloneta. Pokertape vol.2 és el segon recull de temes sense fil conductor que el grup Poker d’Asos ha fet. Diverses cançons amb variats estils i temàtiques donen color a la visió d’aquest grup de joves, format per tres components (Move, Alver i DjDaidis), sobre tot el què els envolta, sempre des d’un punt de vista molt de barri, molt de la Barceloneta. Rap en català des del barri pescador de Barcelona.

IÑAKI VIÑASPRE: Jove bertsolari alabès que, vivint en un barri amb un 95% de castellanoparlants, ha tingut la motivació per fer improvisacions orals en euskara. I a més de fer-ho bé, ha obert el bertsolarisme cap a nous camins investigant connexions amb el RAP .

PULMÓ BEATBOX: Daniel Lleonart , conegut com a Dani Pulmó o Pulmó Beatbox és un home orquestra d’última generació. Després de cinc anys de beatboxer en un grup de rap- eggae i de tocar en altres grups com a teclista i percussionista vocal ha decidit fer un pas més i preprar un espectacle sencer ell sol. Gràcies a les tècniques del Live Looping , ens porta en directe autèntics temes musicals que van des del funky fins l’electro, passant pel blues, el hip hop i el mestissatge, el reggae o el drum and bass .

MIREIA MENA: Mireia Mena és una de les més destacades i versàtils glossadores del panorama català. Ha participat i organitzat múltiples cicles de xerrades, festivals i tallers de glosa i cançó També és fundadora del grup De Calaix , formació amb una dilatada trajectòria de projectes que creuen la recopilació del repertori tradicional amb la innovació.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat