LECTURA CALENTES D’ESTIU I CANTADA DE GLOSA

TALLER DE GLOSA + LECTURES CALENTES I CANTADA DE GLOSA A L'ESPAI JOVE LA PALMERA

Aquest dimecres 24 de juliol a les 20.30h, tindran lloc Les Lectures Calentes d'Estiu i la 1a cantada de Glosa per gaudir d’un vespre carregat d’humor, erotisme i cançó improvisada.
Tradicionalment, l’Escola de Lletres de Tarragona ha participat del programa Estiu Jove amb la presentació dels cursos d’escriptura creativa i literatura pels racons de la ciutat. El proper dimecres 24 de juliol finalitza un dels cursos per a joves i s’aprofita per cloure el conjunt d’activitats promogudes per l’entitat. Així doncs un cop més, comptarem amb l’acte Lectures Calentes d’Estiu en el marc del cicle Cultura de Carrer. Una proposta de vespre que atraurà a joves i no tant joves per mostrar els seus treballs literaris amb una tònica força picant. Com a novetat, cal destacar que l’acte serà amenitzat amb la presència de quatre joves glosadors provinents de l’Associació Cor de Carxofa. Amb ells, podrem preparar aquest vespre de cants i lectures des des les 19h a l’espai jove La Palmera.

Organitza: Escola de Lletres de Tarragona / Associació Cor de Carxofa / Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona

Dimecres 24 de juliol. Hora: 20.30h
Lloc: espai jove La Palmera (Plaça Imperial Tarraco, 1) Tarragona 
*19h.- taller de glosa a l’Espai Jove la Palmera
*entrada gratuïta0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

QUI SOM?

Cor de Carxofa som una associació de foment del glosat, que tenim com a objectiu la recuperació, la promoció i la difusió del glosat en català, entès com a gènere poètic i musical que consisteix a improvisar versos sobre una determinada melodia. En aquest web hi trobaràs tota mena d'informació sobre la glosa, activitats pròpies de Cor de Carxofa i també propostes d'altres entitats i grups.


Si et vols posar en contacte amb nosaltres:correu@cordecarxofa.cat